Nice-voorzitter suggereert leugens van Marseille en Guendouzi na vechtpartij

Nice-voorzitter suggereert leugens van Marseille en Guendouzi na vechtpartij

24-08-2021 12:36 Laatste update: 12:38
24

OGC Nice-voorzitter Jean-Pierre Rivère twijfelt aan de authenticiteit van de verwondingen van Mattéo Guendouzi. De middenvelder van Olympique Marseille maakte na de geruchtmakende vechtpartij van zondagavond een foto van zijn verwonde nek, maar volgens Rivère stapte Guendouzi zonder schade van het veld.

"Behalve de aanval op Dimitri Payet, is er geen geweld gebruikt tegen de spelers van Marseille. En dus ook niet tegen Guendouzi", stelt Rivère tegenover RMC. Op foto's van Marseille bleken naast Guendouzi ook Payet en Luan Peres verwond te zijn.

De Nice-voorzitter verdedigt zijn achterban echter bij hoog en laag. "Als we de ondersteunende beelden bekijken, zie je geen verwondingen aan zijn nek toen hij nog op het veld stond", doelt hij op Guendouzi.

Marseille heeft intussen al gereageerd op de uitspraken van Rivère. "Ik was erbij, er waren wel degelijk verwondingen", aldus perschef Jacques Cardoze. "In Marseille zijn we bij een onafhankelijke arts geweest. De medische dossiers zullen bijdragen aan het onderzoek." 

Een kwartier voor tijd ging het mis in Nice. De wedstrijd werd gestaakt, nadat Nice-supporters het veld opstormden. Reden daarvoor was dat Payet een flesje water de tribunes ingooide. Eerst ging de Fransman zelf naar de vlakte, nadat hij geraakt was door flesjes.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie