Lyon lijkt terug te keren voor Onana: 'Misschien kan er wat geregeld worden'

Lyon lijkt terug te keren voor Onana: 'Misschien kan er wat geregeld worden'

26-08-2021 08:30 Laatste update: 08:51
47

Olympique Lyon keert mogelijk terug bij Ajax voor Andre Onana. Daar hint voorzitter Jean-Michel Aulas althans naar. Onana leek vorige maand af te haken nadat er tussen Lyon en Ajax wel al een akkoord was.

Onana was met Lyon in gesprek, maar haakte vervolgens af. In Italië klonk onlangs dat er met Internazionale een pre-agreement is voor het volgende seizoen, wanneer Onana transfervrij is. Hij zou Samir Handanovic op moeten volgen.

Maar desondanks lijkt Lyon nog een poging te wagen om Peter Bosz zijn gewenste nieuwe doelman te bezorgen. "We doen er alles aan om onze doelstellingen te behalen, ondanks een moeilijke start", zegt Aulas op de clubsite van Lyon. "Alles is mogelijk in de transferperiode. We hebben gesproken over een doelman (Onana, red.) en daar alles voor gedaan."

"Misschien dat er met Onana toch nog wat geregeld kan worden op het laatste moment. De kans is aanwezig dat er nog iets gaat gebeuren, maar het is complex. We hopen meer dingen te doen die men zal verrassen", aldus Aulas.

Onana zit momenteel een dopingschorsing uit. Hij mag vanaf 4 november weer wedstrijden spelen, maar vanaf 4 september kan hij de groepstraining hervatten.