'Van Gaal zorgt met voorselectie Oranje voor transferspanning bij Club Brugge'

'Van Gaal zorgt met voorselectie Oranje voor transferspanning bij Club Brugge'

26-08-2021 12:27
101

Hoogspanning bij Club Brugge: geïnteresseerde clubs hebben nog ruim vijf dagen om Noa Lang los te weken uit België. Dat bondscoach Louis van Gaal hem links laat liggen, sterkt de aanvaller mogelijk in de gedachte om te vertrekken.

Lang werd vorige week niet opgenomen in de voorselectie van Oranje. Het was een bittere pil voor de 23-jarige Rotterdammer, meldt Het Nieuwsblad. 'Hoewel Lang zich uiterst in zijn schik voelt in Brugge, herinnert de niet-selectie er hem aan dat de Belgische competitie niet hoog staat aangeschreven in Nederland', klinkt het.

Over belangstelling heeft Lang niet te klagen: Sevilla en Leeds United werden onlangs nog met hem in verband gebracht. Van biedingen is nog geen sprake. Indien dat wél gebeurt, bestaat de kans dat Lang zelf weg wil. 'Kunnen ze hem dan nog tegenhouden?', vraagt Het Nieuwsblad zich af.

Lang was in zijn debuutseizoen bij Club Brugge goed voor negentien goals en vijftien assists. 'Louis van Gaal mag dan voorlopig nog blind blijven voor Langs kwaliteiten, de vraag is niet of, maar wanneer hij vertrekt. Club Brugge kan maar beter hopen dat het snel 1 september is', besluit de Belgische ochtendkrant.