'Real Madrid legt gesprekken met PSG stil, Mbappé-transfer lijkt af te ketsen'

'Real Madrid legt gesprekken met PSG stil, Mbappé-transfer lijkt af te ketsen'

Gepubliceerd: maandag 30 augustus 2021 om 19:15ma 30-08-2021 om 19:15

Laatste update: maandag 30 augustus 2021 om 19:24ma 30-08-2021 om 19:24

Kylian Mbappé lijkt deze transferperiode niet naar Real Madrid te verhuizen. Volgens RMC Sport en TF1 heeft De Koninklijke de gesprekken met Paris Saint-Germain stilgelegd. Real deed tot drie keer toe een bod op Mbappé, maar wil niet langer wachten op de Franse grootmacht. 

Volgens TF1 is het hoogst onwaarschijnlijk dat Mbappé deze transferperiode nog de overstap gaat maken en ook RMC Sport stelt dat de onderhandelingen stop zijn gezet. Het lijkt erop dat de aanvaller het seizoen af gaat maken in Parijs, om vervolgens transfervrij de overstap naar Madrid te maken.

PSG negeerde de laatste dagen biedingen van 160 miljoen euro en 170 + 10 miljoen euro. De Franse club wilde naar verluidt 200 miljoen euro ontvangen, maar Real is niet van plan om hier aan mee te werken. Het is aannemelijk dat De Koninklijke gaat wachten tot januari. Dan kan het Mbappé een contractaanbod doen, aangezien diens contract na dit seizoen afloopt.

Mbappé stond ondanks alle geruchten gewoon op het veld tegen Stade Reims afgelopen zondag. Hij was de grote man aan Paris Saint-Germain-zijde en zorgde er met twee doelpunten voor dat zijn ploeg met 0-2 won.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws