Update: Lammers rondt transfer af en wordt opvolger van vice-topscorer Bundesliga

Update: Lammers rondt transfer af en wordt opvolger van vice-topscorer Bundesliga

31-08-2021 17:08 Laatste update: 17:07
13

Sam Lammers (Atalanta Bergamo) gaat op Deadline Day alsnog een transfer afronden. De spits uit Goirle zal het seizoen afmaken bij Eintracht Frankfurt.

Lammers werd in het Italiaanse geruchtencircuit al geruime tijd aan Genoa gelinkt, maar maandagavond kwam het nieuws door dat Eintracht Frankfurt juist met hem aan de haal gaat. BILD weet te melden dat de Brabander al in Frankfurt gesignaleerd is voor zijn medische keuring. Die Adlerträger moeten er nog uit zien te komen met Atalanta, maar willen volgens de Duitse ochtendkrant een koopoptie op laten nemen in de nog tot stand te komen huurtransfer.

In Frankfurt heeft Lammers grote schoenen te vullen: hij moet de vertrokken André Silva doen vergeten. De 25-jarige Portugees was vorig seizoen goed voor 28 liefst competitietreffers – alleen Robert Lewandowski (Bayern München) maakte er meer – en verdiende daarmee een transfer naar RB Leipzig.

Update: Lammers heeft zijn medische keuring doorstaan en is gepresenteerd door Eintracht Frankfurt. "Hello Eintracht Frankfurt-fans, ik ben Sam Lammers, ik ben jullie nieuwe spits en ik kan niet wachten om jullie te zien in dit prachtige stadion", laat hij weten via de clubkanalen.