'Real komt met ultiem Mbappé-bod van minimaal 220 miljoen, PSG houdt poot stijf'

'Real komt met ultiem Mbappé-bod van minimaal 220 miljoen, PSG houdt poot stijf'

Gepubliceerd: dinsdag 31 augustus 2021 om 19:48di 31-08-2021 om 19:48

Laatste update: dinsdag 31 augustus 2021 om 21:59di 31-08-2021 om 21:59

Real Madrid heeft op de slotdag van de transferwindow een ultiem aanbod bij Paris Saint-Germain neergelegd voor Kylian Mbappé. De Koninklijke zou volgens het doorgaans goed ingevoerde Sky Sports meer dan 220 miljoen euro op tafel hebben gelegd. Transferexpert Fabrizio Romano spreekt van een bod van 200 miljoen. PSG zou niet eens hebben gereageerd op de aanbieding.

Real heeft het spectaculaire aanbod op Deadline Day neergelegd bij de Franse topclub. De Madrilenen zagen daarvoor al twee andere biedingen afgewezen worden. Ook het derde aanbod kon dus niet op goedkeuring rekenen van de PSG-clubleiding. Romano meldt dus dat Paris niet eens heeft geantwoord op het laatste aanbod.

Daardoor is Mbappé de komende maanden gewoon nog speler van de Parijzenaren. Het contract van de rappe aanvaller loopt af, waardoor Real hem komende zomer gratis op zou kunnen halen. Mbappé heeft meerdere contractaanbiedingen van zijn huidige club afgewezen.

Maandag werd nog gemeld dat Real Madrid de stekker uit de onderhandelingen met Paris had getrokken. De Spaanse topclub bedacht zich dus echter op de slotdag van de transferperiode, maar dat was zonder succes.

Real Madrid haalde op Deadline Day overigens wel een andere Fransman binnen: de nummer twee van Spanje neemt supertalent Eduardo Camavinga voor naar verluidt 31 miljoen euro over van Stade Rennes. De achttienjarige middenvelder heeft voor zes seizoenen getekend bij Real.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws