Dessers 'letterlijk op weg naar' andere club: 'Omgekeerd voor Feyenoord'

Dessers 'letterlijk op weg naar' andere club: 'Omgekeerd voor Feyenoord'

Gepubliceerd: vrijdag 3 september 2021 om 11:52vr 03-09-2021 om 11:52

Laatste update: vrijdag 3 september 2021 om 12:33vr 03-09-2021 om 12:33

Cyriel Dessers was deze week 'letterlijk op weg' naar Spanje, toen bleek dat een transfer naar Feyenoord mogelijk was. Dinsdag tekende de Belgische spits van KRC Genk op de valreep in De Kuip, waar hij gaat spelen met rugnummer 33.

Dessers was al langer op zoek naar meer speeltijd en sprak meerdere keren met Feyenoord, maar zat tot Deadline Day in de wachtkamer. "De gesprekken met Feyenoord waren al langer aan de gang", vertelt Dessers, die voor één seizoen wordt gehuurd door Feyenoord, aan het Algemeen Dagblad. De Rotterdammers hebben een optie tot koop.

"Ik heb vorige week al gesproken met trainer Arne Slot", vervolgt hij. "Zijn verhaal klonk goed. Later is mijn zaakwaarnemer met de club gaan praten. Maar dan is het nog niet rond hè, het moet allemaal wel passen. Ik was deze week letterlijk al op weg naar CD Leganés in Spanje. Toen kwam Feyenoord en daar wilde ik heel graag heen. Dus toen ben ik omgekeerd en naar Rotterdam gegaan."

Dessers volgde Feyenoord de laatste weken op de voet en zag dat de ploeg 'leuke voetbal speelt'. "Ik denk dat het hier kan klikken. Ik heb bijna alle wedstrijden van Feyenoord gezien dit seizoen. Eerst als liefhebber, maar later omdat ik natuurlijk wist dat er interesse was van de club. (...) Ik zag dat Bryan Linssen het heel goed heeft gedaan, dus ik zal moeten vechten voor mijn kans."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws