Oud-Ajacied Younes verbannen van Frankfurt-training na schrijnende houding

Oud-Ajacied Younes verbannen van Frankfurt-training na schrijnende houding

08-09-2021 13:00 Laatste update: 13:08
42

Amin Younes heeft zich onmogelijk gemaakt bij Eintracht Frankfurt. Vandaag komt de Duitse club met de verklaring dat de buitenspeler niet meer welkom is bij trainingen of wedstrijden. De komende dagen wordt er naar een oplossing gezocht. 

Younes' houding gaf de clubleiding geen andere keuze dan hem te schorsen. Naar verluidt hebben bestuurslid Markus Krösche en trainer Oliver Glasner Younes vandaag op de hoogte gesteld van het besluit, meldt Bild. Alle partijen werken aan het ontbinden van het contract van de kleine vleugelspeler.

Zijn enorme salariseisen zouden de eerste oorzaak zijn van de botsing tussen speler en clubbestuur. Frankfurt wilde de huuroptie lichten en hem definitief overnemen van Napoli, maar Younes ging niet akkoord met de aanbieding. Daaropvolgend kwam de Duitser vier keer niet opdagen op de training. Volgens Bild was de relatie tussen hem en zijn ploeggenoten ook flink bekoeld, aangezien de voormalig Ajax-aanvaller meermaals woedeuitbarstingen had op de training. 

Eintracht Frankfurt wil een streep achter alle consternatie zetten door Younes te verbannen. Eind vorige week werd al bekend dat hij niet ingeschreven is voor de Europa League.