'PSG wil transfervrij vertrek voorkomen en gaat Mbappé nog betere aanbieding doen'

'PSG wil transfervrij vertrek voorkomen en gaat Mbappé nog betere aanbieding doen'

Gepubliceerd: woensdag 8 september 2021 om 17:10wo 08-09-2021 om 17:10

Paris Saint-Germain gaat een nieuwe poging wagen om het aflopende contract van Kylian Mbappé te verlengen, meldt Marca. In oktober zullen de Parijzenaren hem een contractaanbod van twee jaar doen.

PSG deed al twee pogingen om de aflopende verbintenis van Mbappé te verlengen, maar de rappe aanvaller sloeg beide aanbiedingen af. De Fransman kon 25 miljoen euro netto per jaar gaan verdienen als hij het tweede aanbod accepteerde. Technisch directeur Leonardo was aanvankelijk niet bereid om Mbappé een hoger salaris te gaan betalen. Dat is nu echter een ander verhaal: in oktober gaat PSG weer een poging wagen om tot een akkoord te komen met Mbappé, door een nog hogere aanbieding te doen.

Het is de bedoeling dat Mbappé voor twee seizoenen gaat tekenen bij de club. PSG hoopt de 49-voudig international over te halen met zijn toekomstige samenwerking met Lionel Messi en Neymar, die anders maar beperkt blijft tot een jaar. Paris wil dat Mbappé, Messi en Neymar de komende jaren een supertrio gaan vormen in Parijs.

PSG wil een transfervrij vertrek van Mbappé in ieder geval voorkomen. Real Madrid aast al langer op de buitenspeler en bood afgelopen transferperiode nog meer dan 200 miljoen euro op 22-jarige aanvaller.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws