Opmerkelijke 'spijtbetuiging' van Kostic: 'Mensen zijn mij excuses verschuldigd'

Opmerkelijke 'spijtbetuiging' van Kostic: 'Mensen zijn mij excuses verschuldigd'

08-09-2021 23:12
16

Filip Kostic heeft zijn verhaal gedaan nadat hij vorige week een transfer naar SS Lazio in het water zag vallen. De 28-jarige Serviër van Eintracht Frankfurt komt met een opmerkelijke spijtbetuiging, maar vindt vooral dat ook anderen zich moeten verontschuldigen.

Kostic, Lazio en Frankfurt waren in een heuse transferstrijd verwikkeld. De oud-speler van FC Groningen wilde dolgraag naar Rome, maar Frankfurt zou er alles aan hebben gedaan om een deal te dwarsbomen. Dat schoot bij Kostic in het verkeerde keelgat. Hij kwam niet opdagen voor de groepstraining om een vertrek bij de Bundesliga-club te forceren. Hij miste daardoor het duel met Arminia Bielefeld. Dat kwam hem op een reprimande van technisch directeur Markus Krösche te staan.

'Ik was mentaal niet klaar om te spelen', legt Kostic woensdag uit op Instagram. 'Het was geen staking! Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden aan de fans die verkeerd geïnformeerd zijn. Ik wil mijn teamgenoten bedanken voor de steun. Sommige mensen zijn mij excuses verschuldigd, maar daar hebben we geen tijd voor. Er staat namelijk een zwaar seizoen voor de boeg. Ik blijf sterk en zal blijven vechten voor de club. Het team heeft me nodig.'

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Filip Kostic (@filipkostic)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie