'Ajax mist twee spelers tegen PEC Zwolle: interland gooit roet in het eten'

'Ajax mist twee spelers tegen PEC Zwolle: interland gooit roet in het eten'

Gepubliceerd: donderdag 9 september 2021 om 10:10do 09-09-2021 om 10:10

Laatste update: donderdag 9 september 2021 om 10:26do 09-09-2021 om 10:26

Ajax moet het zaterdagavond in de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle naar alle waarschijnlijkheid doen zonder Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico. De verdedigers verblijven momenteel in Argentinië door interlandverplichtingen.

Het Zuid-Amerikaanse land speelt in de nacht van donderdag op vrijdag nog een WK-kwalificatieduel met Bolivia. Deze wedstrijd moest worden ingehaald nadat die eerder, door toedoen van het coronavirus, was afgelast. Martínez en Tagliafico landen hierdoor pas zaterdagochtend in Nederland, terwijl om 18.45 uur het duel met PEC Zwolle op het programma staat.

Het is overigens nog maar de vraag of Martínez en Tagliafico in actie zullen komen tegen Bolivia. Bij de eerdere wedstrijden tijdens deze interlandperiode behoorde Martínez niet tot de wedstrijdselectie en moest Tagliafico genoegen nemen met een plek op de bank. Voetbal International schrijft dat Daley Blind naar alle waarschijnlijkheid centraal in de verdediging zal worden opgesteld, indien Martínez en Tagliafico niet beschikbaar zijn tegen PEC. Devyne Rensch zal dan fungeren als linksback.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws