Overmars wees zes aanbiedingen af: 'Dan komt het ook niet snel meer, denk ik'

Overmars wees zes aanbiedingen af: 'Dan komt het ook niet snel meer, denk ik'

Gepubliceerd: vrijdag 10 september 2021 om 13:20vr 10-09-2021 om 13:20

Marc Overmars zal Ajax niet snel verlaten. De directeur voetbalzaken van de Amsterdammers heeft naar eigen zeggen al zes keer de kans gehad om elders aan de slag te gaan. Daar wilde Overmars echter niet aan.

In een interview voor het magazine van Ajax Life vertelt Overmars over zijn toekomst. "Kijk, op een gegeven moment wordt het simpel: of ik ga door en stop hier bij Ajax of we gaan als gezin nog een keer naar het buitenland", vertelt de directeur. "Ik heb die trein nu zes keer laten lopen. Dan komt hij ook niet snel meer, denk ik. Dat vind ik ook prima."

Overmars werkt bij Ajax nauw samen met trainer Erik ten Hag, die hij nog kent van zijn tijd als bestuurder bij Go Ahead Eagles. De voormalig buitenspeler wil zijn toekomst echter niet aan die van Ten Hag verbinden. "Nee, dat gaat me te ver."

In het verleden werd Overmars regelmatig in verband gebracht met een functie bij Arsenal en FC Barcelona, waar hij allebei als voetballer voor uitkwam. Voor welke club zou Overmars kiezen als ze allebei geïnteresseerd zijn? "Ze zijn allebei interessant", antwoordt hij. "Ik denk dat mijn familie voor Spanje kiest. Dat was toch wel prettig wonen. Ik houd het zelf ook maar op Barcelona."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Overmars voor een nieuwe uitdaging gaan?

Ja!
26%
Nee!
74%
(1703 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws