Van Bommel blikt terug op 'hele rare situatie': 'Het is hartstikke dom'

Van Bommel blikt terug op 'hele rare situatie': 'Het is hartstikke dom'

Gepubliceerd: zondag 12 september 2021 om 23:45zo 12-09-2021 om 23:45

Mohamed Ihattaren heeft er zelf voor gekozen om niet naar VfL Wolfsburg te komen, vertelt Mark van Bommel. De Nederlandse oefenmeester had Ihattaren graag aan zijn selectie toe willen voegen. Van Bommel vertelt ook over de goede seizoenstart en de bizarre uitschakeling in de DFB Pokal.

In een interview met Rondo wordt Van Bommel gevraagd waarom Ihattaren niet naar Wolfsburg is gegaan. "Dat is uiteindelijk niet doorgegaan", vertelt de coach, die de linkspoot nog kent van zijn tijd bij PSV. "Ik ken Ihattaren goed en ik vind hem een hele goede voetballer. Ik denk dat hij zeker in mijn manier van spelen past. Hij heeft alleen voor Italië gekozen."

Vervolgens vertelt Van Bommel ook over zijn goede seizoenstart bij Wolfsburg. Die Wölfe staan bovenaan in de Duitse competitie. "Het is niet makkelijk in de Bundesliga. We zijn het enige team met twaalf punten uit vier wedstrijden. Ik denk dat we wel een aardige selectie hebben met veel spelers die op meerdere posities kunnen spelen. We zijn ook heel degelijk: we krijgen weinig goals tegen. We creëren alleen nog niet heel veel."

Van Bommel kreeg ook al een tik te verwerken dit seizoen. Wolfsburg werd uit de DFB Pokal gezet nadat de oud-middenvelder een keer te veel wisselde. "Het was een hele rare situatie", blikt Van Bommel terug. "Wij dachten dat we zes keer konden wisselen. We hebben het meerdere keren nagevraagd aan de vierde official. Die wist het ook niet. Wij hadden het moeten weten. Het is hartstikke dom dat we uit de beker liggen, want dat is gewoon een hele grote competitie in Duitsland." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Maakt Van Bommel met Wolfsburg een kans op de Bundesliga-titel?

Ja!
16%
Nee!
84%
(1096 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws