La Liga-baas haalt uit naar PSG: 'Zo'n schuld en alsnog bod op Mbappé afwijzen'

La Liga-baas haalt uit naar PSG: 'Zo'n schuld en alsnog bod op Mbappé afwijzen'

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 17:52ma 13-09-2021 om 17:52

Javier Tebas, de voorzitter van La Liga, stelt dat het met de financiën van Real Madrid wel goed zit. De Koninklijke heeft volgens de competitiebaas genoeg geld om zowel Erling Haaland als Kylian Mbappé te halen.

Tebas haalde zich onlangs al de woede van FC Barcelona op de hals door te stellen dat Lionel Messi behouden had kunnen blijven voor de Catalanen, terwijl juist de voorzitter van de Liga met zijn strenge financiële regels ervoor zorgde dat dit niet mogelijk was. Nu spreekt hij zich ook nog eens positief uit over Real Madrid.

Volgens hem heeft de Koninklijke het financieel goed voor elkaar. "Ze hebben het geld om Erling Haaland en Kylian Mbappé te halen", zegt hij tegen El Partidazo de COPE. "Ze verkochten voor meer dan 200 miljoen aan spelers en hebben ook geen verlies geleden."

Paris Saint-Germain, de club die Messi uit de Spaanse competitie weglokte, krijgt wel onderuit de zak van Tebas. "Wat ik echt niet begrijp is dat een club als zij 400 miljoen euro verlies draait en een salarisbudget van ongeveer 500 miljoen euro heeft, maar toch allerlei aanbiedingen voor Mbappé weigert alsof het niets is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws