Clubs 'jaloers' op organisatie PSV: 'Maakt niet uit dat we er al lang zitten'

Clubs 'jaloers' op organisatie PSV: 'Maakt niet uit dat we er al lang zitten'

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 18:44ma 13-09-2021 om 18:44

Toon Gerbrands is blij dat PSV het op organisatorisch vlak goed voor elkaar heeft. Er zijn weinig personele wisselingen en dat geeft rust. Daarover stond hij supportersmagazine De PSV Supporter te woord.

Gerbrands (63) is zelf al zeven jaar algemeen directeur van PSV. Daarvoor vervulde hij twaalf jaar lang diezelfde functie bij AZ. "Er zijn veel clubs jaloers op de organisatiestructuur van PSV", zegt Gerbrands tegen De PSV Supporter.

"Dat merken wij uit reacties die we krijgen. Er is geen eigenaar, er is geen gekozen voorzitter, dat scheelt ook weer veel emotie. PSV heeft een hele professionele Raad van Commissarissen en de directie, technisch management en hoofd opleidingen zitten al weer een aantal jaren op hun plek", zegt Gerbands.

Volgens Gerbrands geeft dat rust en stabiliteit. Van een houdbaarheidsdatum is geen sprake, zegt hij. "Het maakt niet uit dat we er al lang zitten, vooral de rust is belangrijk. Je ziet wel eens dat de gemiddelde trainer langer zit dan de gemiddelde directeur. Daar schiet je niet zoveel mee op."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws