'Terugkeer naar Ajax zou droom zijn, maar de club is gericht op jonge spelers'

'Terugkeer naar Ajax zou droom zijn, maar de club is gericht op jonge spelers'

Gepubliceerd: woensdag 15 september 2021 om 17:26wo 15-09-2021 om 17:26

Marvin Zeegelaar ziet een terugkeer bij Ajax wel zitten, maar vraagt zich af of de Amsterdammers nog op hem zitten te wachten. De 31-jarige linksback heeft een aflopend contract bij Udinese.

"Voor mij zou het een droom zijn, als het ware", zegt Zeegelaar tegen Ajax Showtime over een rentree in de Johan Cruijff Arena. "Je moet ook realistisch zijn. Ajax is ook verdergegaan en de club is gericht op jonge spelers. Natuurlijk heeft de club ervaren spelers nodig, maar de vraag is of je genoegen neemt met een rol in de kleedkamer."

Zeegelaar heeft wel als voordeel dat hij zeer veelzijdig is. "Er zijn inderdaad niet veel linksbenige spelers die de hele linkerkant bestrijken. Laatst heb ik ook centraal gespeeld en dat ging mij ook goed af. Ajax blijft altijd een club naar mijn hart. Sowieso ga je tegen Ajax geen 'nee' zeggen, maar ik weet niet hoe realistisch een terugkeer is, haha. Mijn contract bij Udinese loopt na dit seizoen af. Dan moet ik kijken wat ik ga doen. Een verlenging bij Udinese zou ook zeker kunnen."

Na zijn periode bij Ajax speelde Zeegelaar onder meer voor Sporting Portugal, woensdagavond de tegenstander van de Amsterdammers in de Champions League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws