Haller lacht: Ik denk dat ik hem op meer dan een drankje moet trakteren

Haller lacht: "Ik denk dat ik hem op meer dan een drankje moet trakteren"

Gepubliceerd: donderdag 16 september 2021 om 16:22do 16-09-2021 om 16:22

Sébastien Haller is Antony dankbaar. De Braziliaanse vleugelflitser was in bloedvorm tijdens de Champions League-zege van Ajax bij Sporting Portugal, waardoor de spits vier keer kon scoren.

Haller sprak na de wedstrijd van een 'droomdebuut', maar in gesprek met Ajax TV wijst hij vooral naar zijn teamgenoten. "Als je kijkt naar alle goals, dan was het tactisch en als collectief briljant. Ik was de afmaker van de geweldige acties. Samen met mijn teamgenoten ga ik hiervan genieten."

Antony was direct betrokken bij vier van de vijf goals, waaronder twee assists op Haller. "Ik denk dat ik hem op meer dan een drankje moet trakteren", grapt de spits. "Wat een geweldige wedstrijd speelde Antony. Hij was overal en verdient de Man of the Match-trofee net zoveel als ik."

Haller is pas de tweede speler in de geschiedenis van de Champions League die vier goals heeft gemaakt bij zijn debuut. Marco van Basten ging hem voor: San Marco scoorde bij zijn debuut voor AC Milan ook vier keer tegen IFK Göteborg.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws