Uitblinker Antony onthult: 'Ik ga altijd het veld op denkend aan hen'

Uitblinker Antony onthult: 'Ik ga altijd het veld op denkend aan hen'

Gepubliceerd: donderdag 16 september 2021 om 17:27do 16-09-2021 om 17:27

Laatste update: donderdag 16 september 2021 om 18:09do 16-09-2021 om 18:09

Antony was woensdagavond één van de uitblinkers bij Ajax in de met 1-5 gewonnen wedstrijd bij Sporting Portugal. De rappe Braziliaan was direct betrokken bij vier van de vijf doelpunten van de Amsterdammers en liet zich na afloop van de wedstrijd tevreden uit over zijn prestaties én die van de ploeg.

 

"Het was een geweldige avond voor ons team, we neutraliseerden de tegenstander en zetten dat om in doelpunten. Ik ben blij dat ik geholpen heb met mijn assists en acties", wordt Antony geciteerd door Braziliaanse media. "Het is een start die ons erg motiveert in de Champions League. We moeten dit niveau in de volgende wedstrijden proberen vast te houden."

Al tijdens de wedstrijd lieten supporters zich op social media tevreden uit over het spel van Antony. Die berichten zijn hem niet ontgaan. "Ik ben blij met de berichten die ik van de fans krijg op sociale media, het laat zien dat ik mijn werk probeer zo goed mogelijk te doen. Ik ga altijd het veld op denkend aan hen, om alle positieve reacties die ik krijg, terug te kunnen betalen", aldus Antony. 

Ajax-trainer Erik ten Hag liet zich na afloop van de wedstrijd ook al lovend uit over het spel van de Braziliaan. "Antony is een geweldenaar. Hij heeft zóveel kwaliteiten. Hij kan een verdediging overhoop spelen. Dat was geweldig om te zien. Hij heeft het al vaker gedaan, dat is echt genieten. Ik hoop dat hij zo doorgaat en een nog hoger rendement gaat behalen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws