'Frustraties lopen op na nieuw incident: Feyenoord dringt al lang aan op gesprek'

'Frustraties lopen op na nieuw incident: Feyenoord dringt al lang aan op gesprek'

Gepubliceerd: maandag 20 september 2021 om 17:32ma 20-09-2021 om 17:32

Laatste update: maandag 20 september 2021 om 18:57ma 20-09-2021 om 18:57

De frustratie zit hoog bij Feyenoord na het nieuwe veiligheidsincident rondom Feyenoord-directeur Mark Koevermans. De Rotterdamse club wil in gesprek met de lokale driehoek, waar de burgemeester, politie en justitie onder vallen, om de veiligheid van bestuurders en andere betrokkenen te kunnen waarborgen. 

Al sinds mei probeert de Feyenoord-leiding om tafel te gaan met de driehoek, maar diverse afspraken werden telkens verzet. Met de vernielingen die zijn aangebracht aan de woning van Koevermans is de maat vol. RTV Rijnmond meldt dat bronnen binnen de club bevestigen dat de frustratie hoog zit bij Feyenoord.

Het Openbaar Ministerie stelt tegenover Rijnmond dat dat er wel degelijk aandacht is voor de veiligheid van de betrokken mensen rondom Feyenoord City. "Maar om wat voor maatregelen dat gaat, houden we voor ons. Daar communiceren we nooit over", aldus het OM.

Ondertussen komen er vanuit de lokale politiek ook reacties op dit nieuwe incident. "Dit is volstrekt idioot en onaanvaardbaar. Het klinkt raar, maar het is lastig om nog nieuwe woorden te vinden om dit te beschrijven. Het houdt niet op en dat is zorgelijk", aldus CDA-fractievoorzitter Christine Eskes.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws