Breaking news

AZ kan vizier verleggen na krappe zege bij Cluj en heeft plek 1 stevig in handen

Droomtransfer naar Feyenoord ketst af: 'Slot en ik weten wat we aan elkaar hebben'

Droomtransfer naar Feyenoord ketst af: 'Slot en ik weten wat we aan elkaar hebben'

Gepubliceerd: dinsdag 21 september 2021 om 12:29di 21-09-2021 om 12:29

Mats Seuntjens had graag de overstap gemaakt naar Feyenoord. De Rotterdamse club meldde zich in de slotdagen van de zomerse transferperiode bij Fortuna Sittard, maar een deal bleef uit.

"Ja, ze hebben zich gemeld bij Fortuna Sittard", zegt Seuntjens drie weken na dato tegen ESPN. "Maar ik ben nog hier, dus ik kan er niet heel veel zinnigs over zeggen." Wel bevestigt de Fortuna-uitblinker dat hij graag de stap had gemaakt. "Maar we zitten alweer in september, dus nu is het gewoon knallen."

Feyenoord was waarschijnlijk op voorspraak van trainer Arne Slot in de markt voor Seuntjens. De twee werkten samen bij AZ. "Hij kent mij goed en ik ken hem heel erg goed", zegt de hoofdrolspeler. "We weten wat we aan elkaar hebben. Als je de optelsom maakt, klinkt het logisch. Maar het is er niet van gekomen. Ik wens Feyenoord succes dit seizoen."

Fortuna-trainer Sjors Ultee is blij dat Seuntjens is gebleven. "Mats is een geweldige voetballer. Hij combineert techniek met power en is zo snel. Echt een topper voor ons." Dinsdagavond spelen de Limburgers tegen Ajax. Seuntjens maakt zijn borst nat. "Het kan eenzaam zijn in de spits als je met Fortuna tegen Ajax speelt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Was Seuntjens een versterking geweest voor Feyenoord?

Ja
39%
Nee
61%
(1637 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws