Breaking news

AZ kan vizier verleggen na krappe zege bij Cluj en heeft plek 1 stevig in handen

Feyenoord-vraagteken voor duel met Heerenveen: 'Moeten reactie afwachten'

Feyenoord-vraagteken voor duel met Heerenveen: 'Moeten reactie afwachten'

Gepubliceerd: dinsdag 21 september 2021 om 16:00di 21-09-2021 om 16:00

Feyenoord-trainer Arne Slot kan tegen sc Heerenveen nog steeds niet beschikken over Reiss Nelson. De Engelse aanvaller wordt fitter, maar het midweekse treffen met de Friezen komt nog te vroeg.

In aanloop naar het duel met Heerenveen deed Nelson voor het eerst mee bij een deel van de groepstraining. De huurling van Arsenal kan echter nog geen officiële wedstrijden spelen, benadrukt Slot. "Ik ben blij dat hij deze stappen heeft gezet", vertelt de trainer op de persconferentie. "We gaan kijken hoe zich dat ontwikkelt en ik hoop dat hij snel de volgende stappen kan zetten."

Ook Marcus Pedersen liet zijn gezicht weer zien op de Feyenoord-training. De Noorse rechtsback verliet tegen PSV het veld nog met een brancard, na een botsing met ploeggenoot Gernot Trauner. Pedersen is een twijfelgeval voor het duel met Heerenveen. "We moeten zijn reactie op de training van vandaag (dinsdag, red.) even afwachten", vertelt Slot. 

"Het ziet er goed uit en ik ben blij dat hij zo snel is hersteld", vervolgt de coach. "Of hij tegen Heerenveen ook weer gaat spelen, bepalen we woensdag. Met Lutsharel Geertruida hebben we gelukkig een goede speler achter de hand."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws