Gakpo doet oproep aan medespelers: 'We moeten niet in deze sleur blijven zitten'

Gakpo doet oproep aan medespelers: 'We moeten niet in deze sleur blijven zitten'

Gepubliceerd: donderdag 23 september 2021 om 09:15do 23-09-2021 om 09:15

Volgens Cody Gakpo staat het matige spel van PSV bij Go Ahead Eagles in verband met de dikke nederlaag tegen Feyenoord van zondag. Daardoor is de 22-jarige aanvaller extra blij dat de Eindhovenaren weer hebben gewonnen.

PSV ontsnapte in de Adelaarshorst aan puntenverlies, doordat Marco van Ginkel in de 86ste minuut de winnende goal maakte. "Ik was er heel blij mee", laat Gakpo na afloop optekenen door De Telegraaf. "Dit was een heel lastige pot. Na die nederlaag van zondag mochten we geen punten laten liggen."

Toch kwam PSV matig voor de dag tegen Go Ahead. Gakpo denkt dat dit juist door de nederlaag tegen Feyenoord komt. "Daar kun je op twee manieren op reageren. Wij hebben dat niet op de goede manier gedaan. Zondag liep het niet, nu weer niet. We moeten niet in deze sleur blijven zitten en weer met elkaar met plezier op het veld staan."

Gakpo wilde het wisselbeleid niet aanwijzen als reden voor het mindere PSV-spel. "Natuurlijk trainen we weinig. Maar bij een club als PSV mag je verwachten dat spelers elkaar kunnen vinden", besluit de geboren Eindhovenaar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws