'Enorm teleurgestelde' Letschert niet met AZ-bus mee: 'Niet met onze goedkeuring'

'Enorm teleurgestelde' Letschert niet met AZ-bus mee: 'Niet met onze goedkeuring'

24-09-2021 15:58
111

AZ-trainer Pascal Jansen heeft bevestigd dat Timo Letschert na de verloren wedstrijd tegen FC Twente niet met zijn teamgenoten mee terug is gereisd. De verdediger werd al vroeg in de wedstrijd gewisseld en keerde vervolgens 'op eigen gelegenheid' huiswaarts.

Jansen heeft tegenover het Noordhollands Dagblad gereageerd op het nieuws dat eerder op de vrijdag al naar buiten kwam via Voetbal International. "Dit was niet met goedkeuring van ons, nee. Het was zijn eigen besluit en hij deelde dat aan ons mee", aldus de AZ-trainer, die liet doorschemeren dat dit incident gevolgen kan hebben voor Letschert. "Mogelijk, ja. Maar over de aard van zo'n mogelijke sanctie laat ik me niet uit."

De twee hebben The Day After al met elkaar gesproken over de gebeurtenissen in De Grolsch Veste. Letschert stond met een fout aan de basis van de vroege 2-0 van Daan Rots en moest na 23 minuten plaatsmaken voor Pantelis Hatzidiakos. "Hij was natuurlijk enorm teleurgesteld over zijn prestatie. Je wilt altijd een goede prestatie neerzetten en dat is Timo niet gelukt en het team ook niet. Timo voelt zich daar enorm verantwoordelijk voor. Hij heeft een zware avond gehad, dat is duidelijk."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie