Koeman onder druk: 'Hij mag spreken, verder heb ik er geen mening over'

Koeman onder druk: 'Hij mag spreken, verder heb ik er geen mening over'

Gepubliceerd: zaterdag 25 september 2021 om 13:10za 25-09-2021 om 13:10

Laatste update: zaterdag 25 september 2021 om 20:03za 25-09-2021 om 20:03

Ronald Koeman wil op de persconferentie voor de wedstrijd van FC Barcelona tegen Levante niet te diep ingaan op zijn positie in Camp Nou. De Nederlandse oefenmeester ligt na het 0-0 gelijkspel op bezoek bij Cádiz zwaar onder vuur, maar hij trekt zich daar niets van aan.

De Spaanse media speculeren al een tijdje over een mogelijke opvolger van Koeman in Camp Nou, maar de Nederlander krijgt vooralsnog het vertrouwen van het bestuur. "Ik ben op de hoogte van de geruchten, dat er namen genoemd worden die mij kunnen vervangen", zo begint Koeman op de persconferentie. "Maar ik lees de kranten niet. Ik wil geen energie verspillen aan dingen waar ik geen controle over heb."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Joan Laporta, de president van Barcelona, liet zich in de media al meerdere malen negatief uit over het spel van de club. "De voorzitter is de belangrijkste persoon binnen de club", zo stelt Koeman. "Hij mag spreken en zijn mening geven. Verder heb ik er geen mening over."

Koeman zit zondagmiddag niet op de bank in Camp Nou. Hij kreeg afgelopen donderdag tegen Cádiz een rode kaart en moet twee wedstrijden vanaf de tribune toekijken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws