Afellay reageert op sneer van Babel: 'Met verbazing naar geluisterd eigenlijk'

Afellay reageert op sneer van Babel: 'Met verbazing naar geluisterd eigenlijk'

Gepubliceerd: zondag 26 september 2021 om 23:55zo 26-09-2021 om 23:55

Ibrahim Afellay heeft gereageerd op het deze week uitgebrachte nummer Open Letter van voormalig collega-international Ryan Babel. De Studio Voetbal-analist had een weinig vleiende bijrol in de tekst van Babel.

De twee speelden samen in de Oranje-jeugd en stonden tussen 2007 en 2010 nog regelmatig met zijn tweeën op het veld bij het Nederlands elftal. Babel is nog actief bij Galatasaray, terwijl Afellay gestopt is en verder is gegaan als analist. "Bro, ik ken je niet van Barça, misschien meer van PSV. Oh nu ben je analist: hmmm, zozo. Hoorde in de wandelgangen: je bent broke, bro", liet Babel al rappend weten.

Nadat de track al voorbij was gekomen in de Studio Voetbal-rubriek Korte Corner van Marcel van Roosmalen, reageerde Afellay ook. "Hoe ik hier naar geluisterd heb? Ja... Met verbazing eigenlijk. Ik kan alleen maar positief over hem zijn. Ik heb hem meegemaakt bij het Nederlands elftal en ik ken hem als een hele aardige jongen", aldus de 35-jarige oud-prof. "Ik heb geen enkel slecht woord voor hem."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Nederland Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws