'Van Bommel wil toeslaan met Wolfsburg: RB Salzburg-sensatie op lijstje'

'Van Bommel wil toeslaan met Wolfsburg: RB Salzburg-sensatie op lijstje'

Gepubliceerd: vrijdag 1 oktober 2021 om 10:16vr 01-10-2021 om 10:16

Laatste update: vrijdag 1 oktober 2021 om 10:25vr 01-10-2021 om 10:25

Mark van Bommel wil Red Bull Salzburg-talent Karim Adeyemi naar VfL Wolfsburg halen. De negentienjarige aanvaller scoorde deze week nog tweemaal tegen Lille in de Champions League en is de volgende revelatie die zijn doorbraak in Salzburg beleeft.

Volgens BILD is er contact geweest tussen afgevaardigden van beide ploegen over een mogelijke overgang van Adeyemi naar Wolfsburg. Het is nog onduidelijk of het gaat om een winterse overgang of een overstap aan het einde van het seizoen. De club van Van Bommel zal in elk geval snel moeten handelen, aangezien ook Bayern München het talent nauwlettend in de gaten houdt.

Adeyemi speelde tussen 2009 en 2011 al in de jeugd van de Beierse club, maar groeide in Salzburg uit tot een groot talent. De Duitser maakte onlangs zijn debuut voor Die Mannschaft tegen Armenië (6-0), waarin hij gelijk trefzeker was. Het lijkt een zekerheid dat Adeyemi de komende interlandperiode weer zijn opwachting mag maken voor de nationale ploeg.

De Duitser ligt nog tot medio 2024 vast in Salzburg. De club die Adeyemi wil overnemen zal naar alle waarschijnlijkheid diep in de buidel moeten tasten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws