Klopp grijpt naast Bellingham: 'Meestal krijgen we de spelers die we willen'

6 mei - 14:55
16

Liverpool-manager Jürgen Klopp heeft na een teleurstellend seizoen de nodige wensen op de transfermarkt, maar Jude Bellingham zal niet naar Anfield komen. The Reds hadden interesse in de middenvelder, die echter te duur bleek.

"Dan kunnen we zo'n speler niet kopen. Als ze te duur zijn, doen we het niet. Wij gaan niet teveel betalen voor spelers, om maar iemand te halen", vertelt Klopp op een persconferentie. Bellingham lijkt inmiddels hard op weg naar Real Madrid, dat nog wel een akkoord moet zien te sluiten met Borussia Dortmund.

Klopp richt zijn pijlen op andere spelers. "Ik weet zeker dat we de spelers halen die we willen en die ons kunnen helpen, daar heb ik vertrouwen in. Je weet het nooit honderd procent zeker tot ze getekend hebben, maar dat is niet nieuw. Andere clubs zullen het misschien proberen. Meestal lukt het ons om de spelers te halen die we willen."

Alexis Mac Allister en Mason Mount zijn nu de belangrijkste doelwitten om het middenveld te versterken, zo meldt Fabrizio Romano.