Cambuur-fans ontvangen 'hele grote pluim': 'Zelfs niet met oud en nieuw'

28 februari - 09:23
21

SC Cambuur-speler Michael Breij heeft genoten van de sfeer tijdens het verloren bekerduel met NEC. De Nijmegenaren kwamen uiteindelijk als winnaar uit de strijd na de verlenging, maar de aanvaller wijst na afloop naar de steun van de fans.

"De fans waren geweldig", reageert Breij na afloop van de wedstrijd in de halve finale van de KNVB Beker. Hij weet dat het kan spoken aan het Cambuurplein. "Ik heb nog nooit zoveel vuurwerk de lucht in zien gaan, zelfs niet met oud en nieuw. De fans verdienen wederom een hele grote pluim."

Of de steun van het publiek een extra boost geeft aan de spelers? "Honderd procent", is Breij duidelijk. "Als je de fans vandaag hoorde tijdens de warming-up al. Iedereen werd helemaal gek. Dat geeft een enorme boost."

Het avontuur van SC Cambuur eindigde door deze 1-2 nederlaag tegen NEC in de halve finales van het bekertoernooi. De Nijmegenaren reizen op zondag 21 april naar Rotterdam voor de bekerfinale. Hierin wordt gespeeld tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Groningen.