'Ik hou niet echt rekening met het EK of zo, zou niet terecht zijn'

Gepubliceerd: vr 21 februari 2020 om 07:03

Laatste update: vr 21 februari 2020 om 12:00

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Bij AZ wordt met gemengde gevoelens gereageerd op het late gelijkspel tegen LASK Linz (1-1). Owen Wijndal is toch positief, hoewel er op meer dan een gelijkspel werd gehoopt. VoetbalPrimeur sprak met Wijndal, die ook ingaat op zijn mogelijke kansen voor het EK. 

Tygo van Marion
ALKMAAR

"Er heerst wel tevredenheid omdat we in de laatste minuut scoren. We wilden deze wedstrijd gewoon winnen, omdat het thuis is, maar alles is nog mogelijk volgende week", stelt Wijndal voor de camera van VoetbalPrimeur. Hij vindt niet dat AZ per se geluk had bij de penalty. "Tja, hands is hands, misschien moest de scheidsrechter het wel direct zien. We hadden natuurlijk gewoon moeten winnen, maar je kan ook tevreden zijn dat je op het laatst scoort."

De doorgebroken linksback wordt regelmatig met het 'grote Oranje' in verband gebracht, maar wil daar nog niet over nadenken. "Ik ben niet bezig met een eventueel EK. Ik ben nog nooit opgeroepen, geen voorselectie of iets. Ik hou er ook niet echt rekening mee of zo, dat zou niet terecht zijn. Ik ben er niet echt mee bezig, eerlijk gezegd."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws