Zo reageren de supporters van Feyenoord op de 'hou je bek' van Mark Rutte

Gepubliceerd: zo 27 september 2020 om 19:00

Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Hebben Feyenoord-fans zich gehouden aan de 'hou je bek' van premier Mark Rutte? Een aantal fans geeft aan er tegen ADO Den Haag (4-2 winst) moeite mee gehad te hebben, een aantal juist niet. VoetbalPrimeur peilde na de wedstrijd de stemming rond De Kuip.

Rutte loste afgelopen week een waarschuwingsschot nadat onder meer supporters van Feyenoord moeite hadden om zich aan de coronaregels (niet schreeuwen) te houden. Aanwezige supporters moesten 'gewoon hun bek houden en naar de wedstrijd kijken'. Als zij zich daar niet aan zouden houden, zou het zomaar kunnen dat er voortaan geen publiek meer welkom mag zijn in stadions.

De ogen waren zondagmiddag gericht op fans van Feyenoord. De Rotterdammers scoorden vier keer en dus waren er vier momenten om te juichen. Hoe is het gegaan? "Als iemand iets riep, hoorde je mensen meteen 'ssst, ssst' zeggen. Ik vind eigenlijk dat iedereen het goed heeft gedaan", zegt een fan. "Het was vrij moeilijk, er was een dooie sfeer. Dat hoort niet bij anders", reageert een ander.

"Het was best een spannende wedstrijd waarin veel gebeurde. Natuurlijk wordt er dan gewoon geschreeuwd. Er zullen wel mensen zijn geweest die zich eraan hebben gehouden, maar ik heb gewoon geschreeuwd na de goals. Het is jammer dat dit gefilmd wordt, haha."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws