Waar, wanneer en hoe laat is de huldiging bij eventuele bekerwinst Feyenoord?

Waar, wanneer en hoe laat is de huldiging bij eventuele bekerwinst Feyenoord?

15 april - 16:41 Laatste update: 16 april - 09:58
60

Feyenoord en NEC Nijmegen nemen het zondag in De Kuip tegen elkaar op in de finale van de KNVB Beker. Waar, wanneer en hoe laat vindt een eventuele huldiging plaats voor de Rotterdammers? VoetbalPrimeur geeft meer informatie.

Komende zondag staat de finale van de KNVB Beker om 18.00 uur gepland in De Kuip. Feyenoord hoopt voor de veertiende keer beslag te leggen op de Dennenappel. Mocht dat gebeuren, dan gaat de huldiging niet plaatsvinden op de Coolsingel. Dat maakte burgemeester Aboutaleb 11 april bekend. "Een bekeroverwinning dient absoluut uitbundig te worden gevierd. Het college is van mening dat dit niet alleen op het balkon van het stadhuis hoeft te zijn. Er is in breder perspectief gekeken naar het beslag van een mogelijke huldiging op de stad", klinkt het.

Waar, wanneer en hoe laat wordt Feyenoord gehuldigd bij overwinning op NEC?

De gemeente Rotterdam heeft maandagochtend het schema van een eventuele huldiging voor Feyenoord bekendgemaakt. Daarin is te zien dat het publiek maandag 22 april vanaf negen uur in de ochtend welkom is op de Binnenrotte. Er is één ingang voor de zones aan de Meentzijde van deze plek. Om twaalf uur wordt Feyenoord gehuldigd op een podium, en dus niet op het balkon van het stadhuis.