Boskamp geeft duidelijke mening over keeperskwestie Feyenoord: 'Mijn favoriet'

Boskamp geeft duidelijke mening over keeperskwestie Feyenoord: 'Mijn favoriet'

17 april - 08:25
108

Johan Boskamp verwacht dat Justin Bijlow gewoon weer eerste keeper is van Feyenoord na de bekerfinale. De superfan van de Rotterdammers denkt dat Arne Slot een lichte voorkeur heeft voor Bijlow, omdat die uit de eigen jeugd komt.

"Ik vind het heel goed dat Slot gelijk duidelijkheid heeft gegeven over de keeper in de bekerfinale", vertelt Boskamp in de rubriek Koffie met Boskamp van Vandaag Inside. "Ik vind als Feyenoorder dat Bijlow moet spelen. Alleen ik vind het wel klasse dat hij gelijk duidelijk geeft."

Boskamp geeft complimenten aan Timon Wellenreuther, maar hij heeft dus zelf een duidelijke voorkeur. "Bijlow komt van Varkenoord, dus dat is natuurlijk mijn favoriet. Alleen Wellenreuther speelt fantastisch gewoon. Ik ken hem van Anderlecht nog, maar daar haalt hij niet het niveau van wat hij bij Feyenoord haalt. Ik vind dat Wellenreuther het hartstikke goed doet, maar ik verwacht dat hij na de bekerfinale weer gaat spelen."

Ook wat betreft Santiago Gimenez heeft Boskamp een heldere mening. De Mexicaan is de laatste weken erg uit vorm, maar de analist zou hem altijd laten staan. "Ik vind het ook goed dat hij het vertrouwen aan Gimenez geeft. Maar natuurlijk houdt het een keer op. Het zijn alleen nu nog vier of vijf wedstrijden, dus dan moet je volhouden. Dit seizoen volmaken en dan zien we wel wat er gaat gebeuren."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal met Willie Overtoom: