Atlético Madrid en Napoli op het vinkentouw voor Promes
"Of het akkoord met FC Twente nog gaat komen? Ik schat die kans op fifty-fifty"

Atlético Madrid en Napoli op het vinkentouw voor Promes

08-03-2014 08:20
6

FC Twente moet haast maken met de contractverlenging van Quincy Promes. Atlético Madrid en Napoli zijn concreet geïnteresseerd in de kersverse international, beide clubs zitten op het vinkentouw.

Promes is bij FC Twente in het bezit van een contract tot 2015. Al sinds eind vorig jaar wordt er gesproken over verlenging, maar de onderhandelingen verlopen moeizaam. De situatie wordt intussen nauwlettend gevolgd door Atlético Madrid en Napoli.

Zaakwaarnemer Ersin Akan bevestigt dat de nummers drie van Italië en Spanje zich hebben gemeld. "Zij zijn niet de enigen", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Ik word platgebeld en ik vind dat ook wel logisch."

"Quincy heeft het vorig jaar met zestien goals geweldig gedaan bij Go Ahead Eagles. Hij heeft er nu bij FC Twente ook alweer elf gemaakt en heeft daarmee zelfs de status van A-international verdiend. Bovendien is hij pas 22 en loopt zijn contract in 2015 af. Dan is het volgens mij niet raar dat clubs van Champions League-niveau naar hem informeren."

Voorlopig heeft Akan de buitenlandse clubs echter in de wacht gezet. "Of het akkoord met FC Twente nog gaat komen? Ik schat die kans op fifty-fifty. De intentie om er met FC Twente uit te komen is er zeker. Ook omdat Quincy dat graag wil", aldus de agent, die de plannen van FC Twente gaat aanhoren. "Daarbij willen we wel fair behandeld worden en waardering voelen, anders is het misschien verstandiger om verder te kijken."