Sigthórsson stelt geduld Ajax en QPR op de proef: Het schiet niet op
Persoonlijke eisen van spits vormen struikelblok

Sigthórsson stelt geduld Ajax en QPR op de proef: "Het schiet niet op"

23-07-2014 21:07
3

Ajax moet er langzaam vanuit gaan dat Kolbeinn Sigthórsson voorlopig in Amsterdam blijft. Queens Park Rangers leek de spits binnen te hengelen, maar manager Harry Redknapp is pessimistisch.

QPR bereikte vorige week een akkoord met Ajax over een transfersom van bijna zeven miljoen euro, maar sindsdien zit er geen schot meer in de zaak. De persoonlijke eisen van Sigthórsson vormen een struikelblok. "Het schiet niet op", vertelt Redknapp gefrustreerd aan West Londen Sport.

"We zijn eruit met Ajax en nu draait het om een akkoord met de boy. De gesprekken met zijn zaakwaarnemer – zijn broer - verlopen stroef", aldus de QPR-manager, die zich oriënteert op alternatieven voor de Ajax-spits. "Maar het kan nog steeds rondkomen met Sigthórsson."

QPR keerde in mei terug naar de Premier League en is druk bezig de selectie op peil te brengen. Troy Deeney van Watford wordt gezien als alternatief voor Sigthórsson, mocht de transfer inderdaad afketsen. Ajax gaat pas op zoek naar een nieuwe spits als de IJslander verkocht is.