Kritische Schreuder in zekere zin blij: 'We zijn nog ongeslagen en dat zegt wat'
Oefenmeester heeft Lachman niet nodig

Kritische Schreuder in zekere zin blij: 'We zijn nog ongeslagen en dat zegt wat'

17-10-2014 15:50

Alfred Schreuder wil zaterdagavond een messcherp FC Twente zien. De Enschedeërs nemen het dan in eigen huis op tegen Ajax, dat op de ranglijst een voorsprong heeft van twee punten.

"Er wacht ons zaterdag een mooie topwedstrijd, een duel tussen twee teams die over het algemeen hetzelfde proberen te spelen", zegt Schreuder vrijdagmiddag op het digitale thuis van de Tukkers. "Het enige wat ik van de ploeg wil zien, is dat ze er alles aan doen om te winnen morgen."

Wedden

Meer odds

"Elke week kijken we of we onze manier van spelen kunnen verbeteren”, vervolgt Schreuder, die blij is met de ongeslagen status van zijn ploeg. "Dat zegt ook wat over onze aanval en ons middenveld, verdedigen begint voorin. Over het algemeen doen we het goed, maar we hebben dit seizoen te vaak gelijkgespeeld."

Schreuder hamert erop dat hij kritisch moet blijven kijken. Eerder op de dag werd al bekend dat in de topper tegen Ajax geen beroep wordt gedaan op Darryl Lachman. Hij behoort net als de jonge Joachim Andersen niet tot de wedstrijdselectie. "Op Renato Tapia na is iedereen fit. Daarom moeten we keuzes maken en dat is prima", besluit de oefenmeester, die weer kan beschikken over aanvalsleider Luc Castaignos.