De Boer: Als Liverpool nu komt, dan zou hij daar zeker over nadenken
"Nu nog niet, zeker niet in de winterstop"

De Boer: "Als Liverpool nu komt, dan zou hij daar zeker over nadenken"

14-12-2014 19:08
44

Liverpool meldde zich al eens bij Frank de Boer en het is goed mogelijk dat de Engelse club binnenkort een nieuwe poging doet. Het antwoord uit Amsterdam is dan mogelijk anders dan twee jaar geleden.

De Boer bedankte toen vriendelijk voor de interesse van Liverpool, omdat hij er nog niet klaar voor was. Ronald de Boer doet bij FOX Sports uit de doeken dat het nu anders kan lopen. "Nu nog niet, zeker niet in de winterstop", verklaart de broer van de Ajax-trainer. "Maar aan het einde van het seizoen zou het zeker kunnen. Het is een mooie club."

"Als Liverpool nu komt, dan zou hij daar zeker over nadenken. Dat heeft hij ook gezegd. Als er een interessante club komt gaat hij daar zeker mee praten. Hij gooit niet direct de deur dicht, zoals twee jaar geleden."

De huidige manager van Liverpool, Brendan Rodgers, staat zwaar onder druk op Anfield, zeker na de 3-0 nederlaag bij aartsrivaal Manchester United. De Boer is samen met Jürgen Klopp van het geplaagde Borussia Dortmund de favoriet om Rodgers op te volgen.

Kenneth Perez denkt dat De Boer en Liverpool goed bij elkaar zouden passen. "Het is een club van het kaliber dat Frank wel ziet zitten. Hij heeft daar zijn zinnen op gezet. Als hij Ajax wil verlaten dan is dit wel een club die hem kan overtuigen."