'Ajax denkt opnieuw aan transferstunt en waagt poging bij Manchester United'
Ook Internazionale en Real Sociedad tonen interesse

'Ajax denkt opnieuw aan transferstunt en waagt poging bij Manchester United'

15-12-2014 12:00
10

Ajax denkt na de poging van Marc Overmars voor Munir El Haddadi opnieuw aan een transferstunt. De Amsterdammers zouden geïnteresseerd zijn in het huren van de rijzende Manchester United-ster Adnan Januzaj. 

Het is The Daily Star dat Ajax maandag met Januzaj in verband brengt. De Engelse boulevardkrant meldt dat de Belg in de winterstop tijdelijk zou mogen vertrekken en de Nederlandse landskampioen zou een huurtransfer wel zien zitten.

Ajax is echter niet de enige club die aan de negentienjarige middenvelder c.q. vleugelaanvaller wordt gelinkt. Ook Internazionale en het Real Sociedad van David Moyes zouden kandidaat zijn om Januzaj te huren. Onder de Schot maakte de Rode Duivel vorig jaar een stormachtige ontwikkeling door, maar die is onder Louis van Gaal enigszins gestokt. Van Gaal wil Januzaj verhuren, zodat hij met wat meer ervaring volgend seizoen een grotere rol kan spelen.

Bij Ajax heeft Frank de Boer ook al de beschikking over Ricardo Kishna en Anwar El Ghazi. De club moet er wel rekening mee houden dat Lasse Schöne op korte termijn vertrekt.