Feyenoord klaagt nog even door: We kregen ook veel te gemakkelijk gele kaarten
"Hij zit fout en heeft dat in de rust ook toegegeven"

Feyenoord klaagt nog even door: "We kregen ook veel te gemakkelijk gele kaarten"

18-12-2014 09:36
20

Scheidsrechter Björn Kuipers was Feyenoord woensdagavond niet gunstig gezind. Bij de 1-1 van Luuk de Jong zag de arbiter een overtreding van de spits over het hoofd en dat was niet het enige waar Fred Rutten na afloop over klaagde.

Kuipers gaf na afloop al toe dat hij fout zat en dat kreeg Rutten in de rust ook al te horen. "Hij zit fout en heeft dat in de rust ook toegegeven. We kregen ook veel te gemakkelijk gele kaarten", klaagde de trainer van de Rotterdammers na afloop tegen NUsport. "Maar ik ga niet zitten zeiken dat het aan de scheidsrechter ligt."

Kenneth Vermeer had al tegen VoetbalPrimeur gezegd dat er in de kleedkamer het een en ander was voorgevallen. Rutten beaamde dat. "Dat is emotie van topsporters en die heb ik ook. Dit is een nederlaag van de buitencategorie die voorkomen had kunnen worden", aldus de oefenmeester, die denkt dat de late nederlaag vooral te wijten is aan ervaring. "We hadden zelf een corner en het is toch ook wel leeftijd dat we het zo weggeven. Dat is ervaring die we in de loop der jaren op moeten doen."