Vilhena krijgt advies van oud-collega: Ik zou het wel geweten hebben
Feyenoord-middenvelder in belangstelling Southampton

Vilhena krijgt advies van oud-collega: "Ik zou het wel geweten hebben"

30-01-2015 09:19
6

Ruben Schaken is tegenwoordig speler van FC Inter Baku in Azerbeidzjan. Hij heeft nog wel contact met een paar oud-teamgenoten bij Feyenoord. Zo sprak hij met Tonny Vilhena, die volgens verschillende media hoog op de verlanglijst van Southampton staat.

"Ik volg het nieuws rond de club elke dag en ik zit nog steeds in de groeps-WhatsApp van de jongens", vertelt Schaken aan Metro. "En met Tonny Vilhena heb ik het bijvoorbeeld over de transfergeruchten rond hem. Ik heb hem niet verteld of hij naar het buitenland moet gaan of niet, maar dat hij zijn gevoel moet volgen. Ik zou het wel geweten hebben, maar hij is nog jong en voor hem is de situatie daarom misschien anders."

Schaken is zondag te gast bij het praatprogramma van Kees Jansma op FOX Sports. Het zou voor de hand liggen dat hij bij Feyenoord-ADO Den Haag afscheid neemt van het publiek. "Ik heb van Feyenoord een mail gekregen met daarin drie mogelijke data waarop ze afscheid willen nemen van mij en andere vertrokken spelers, maar daar staat komende zondag niet bij."