Van den Berg krijgt kratten bier van PSV-fans: Ik wacht nog op een bod van Ajax
"Misschien moet ik hem die kratjes maar toesturen"

Van den Berg krijgt kratten bier van PSV-fans: "Ik wacht nog op een bod van Ajax"

17-04-2015 11:29
8

Joey van den Berg heeft vrijdagochtend twintig kratten bier ontvangen van twee PSV-supporters. De middenvelder liet eerder deze week optekenen dat hij voor zo'n beloning wel wilde verliezen van PSV.

De gekscherende uitspraken van de Heerenveen-middenvelder kregen snel opvolging. Twee fans van PSV sjouwden twintig kratjes het veld van het Abe Lenstra Stadion op. "Laten we voorop stellen dat we het daar zeker niet voor doen. Eigenlijk zat ik nog op een bod van Ajax te wachten, maar die is nog niet binnen", lacht Van den Berg tegenover Heerenveen TV.

"Het zijn leuke wedstrijden. Het is stijf uitverkocht. Dat is een goede motivatie, denk ik. Als de wedstrijd begint, dan zal het wel iets sfeervoller zijn dan normaal gesproken."

Van den Berg heeft geen goede herinneringen aan zijn laatste ontmoeting met PSV. Hij werd na een kwartier met rood van het veld gestuurd, hoewel Heerenveen vervolgens wél met 1-0 won. Serdar Gözübüyük is zaterdagavond in Eindhoven weer de scheidsrechter.

"Misschien moet ik hem die kratjes maar toesturen", knipoogt hij. "Het is wel heel toevallig dat hij deze keer weer scheidsrechter is. Ik zal wel even een Turks woordje met hem spreken vooraf. En dan moet het wel goedkomen, denk ik."

 

Joey van den Berg zei vorige week dat Heerenveen voor 10 kratten bier wel wilde verliezen van PSV. Dat lieten de fans zich geen twee keer vertellen! (via @JongMaarten)

Posted by Voetbalprimeur on vrijdag 17 april 2015