Van der Wiel hoofdrolspeler in transfersoap: 'Nee, nee, klopt niet', zeiden ze
"Ik heb het naar mijn in in Parijs"

Van der Wiel hoofdrolspeler in transfersoap: "'Nee, nee, klopt niet', zeiden ze"

25-05-2015 13:36
1

Gregory van der Wiel wordt genoemd in een eventuele ruildeal tussen Paris Saint-Germain en Manchester United. Het liefst blijft de Oranje-international echter in Frankrijk.

Van der Wiel is in het bezit van een contract tot de zomer van 2016 en verlenging van de verbintenis blijft vooralsnog uit. Het is geen geheim dat Engelse clubs aan hem trekken, met Manchester United (Louis van Gaal) en Southampton (Ronald Koeman) als veelgehoorde gegadigden.

"Maar ik wil blijven", geeft Van der Wiel te kennen in gesprek met L'Equipe. "De bal ligt alleen niet bij mij. Ik lees de kranten ook en weet dat clubs geïnteresseerd zijn, terwijl PSG op zoek is naar een nieuwe rechtsback. Daar heb ik de clubleiding ook naar gevraagd. 'Nee, nee, nee, dat is niet waar', zeiden ze. Dat moet ik dan maar geloven."

De oud-Ajacied sprak eerder dit seizoen met Paris Saint-Germain over contractverlenging. "Maar dat leverde niets op. Natuurlijk, ik wil een nieuw contract tekenen. Ik heb het naar mijn in in Parijs en wil verder met dit team. Maar ik weet tegelijkertijd zeker dat ik moet vertrekken als ik niet snel een nieuw contract teken."