'PSV hoopt op oud-Ajacied Suarez om gewenste aanvallende versterking te strikken'
PSV krijgt hulp uit onverwachte hoek

'PSV hoopt op oud-Ajacied Suarez om gewenste aanvallende versterking te strikken'

27-06-2015 07:21
12

PSV blijft hoop houden op de komst van Gaston Pereiro. De Uruguayaan van Nacional zou te duur zijn, maar de Eindhovenaren zijn volhardend en willen op een aparte manier een transfer bewerkstelligen. Daar moet oud-Ajacied Luis Suarez de club bij helpen.

Suarez zou zijn landgenoot volgens De Telegraaf kunnen overhalen om voor een overstap naar de Eredivisie te kiezen. Hij heeft naar verluidt al tegen Pereiro gezegd dat de Nederlandse competitie de ideale competitie is om een carrière in Europa te beginnen.

PSV wil Pereiro, een twintigjarig talent van Nacional, dolgraag als nieuwe flankenversterking halen. De Eindhovenaren ontmoetten vertegenwoordigers van Nacional en Pereiro zelf onlangs al in Barcelona. In de komende dagen gaat PSV nog een tandje bijzetten om Pereiro te overtuigen.

Steven Berghuis is een alternatief als de transfer van Pereiro onverhoopt niet doorgaat, al is de AZ'er naar het tweede plan geschoven. Met de overstap van de Uruguayaan zou een bedrag van zeven miljoen euro gepaard gaan. AZ vraagt zes miljoen voor Berghuis.