Guidetti koning te rijk: 'Ik heb helemaal niks te bewijzen met dit ding'
Aanvaller gaat snel keuze maken

Guidetti koning te rijk: 'Ik heb helemaal niks te bewijzen met dit ding'

01-07-2015 22:14
2

John Guidetti is de koning te rijk. De 23-jarige spits is transfervrij en heeft na het voor hem weergaloos verlopen EK onder 21 jaar de clubs voor het uitkiezen. Een werkgever in de Premier League sluit hij niet uit.

Sinds woensdag is Guidetti officieel contractvrij. Zijn verbintenis bij Manchester City liep namelijk op 30 juni af. Hoe ziet de zoektocht van Guidetti er de komende tijd uit? "Op dit moment heb ik, met dit ding om mijn nek (kampioensmedaille EK, red.), helemaal nergens wat te bewijzen. Ik ben zo blij", aldus Guidetti tegen The Daily Mail.

"De Premier League is een fantastische competitie. Voor iedereen is het een droom daar te spelen, dat is normaal. Maar ik weet niet wat er gaat gebeuren. Ik heb mijn best gedaan om ervoor te zorgen dat mijn toekomst er goed uitziet. Ik heb de bronzen schoen op dit toernooi gewonnen. Als ik nog één doelpunt meer had gescoord, had ik de gouden gehad. Maar dat maakt me niet uit. Ik ben nu alleen maar blij dat we het EK hebben gewonnen."

"Mijn zaakwaarnemer zei: geniet ervan, ik zie je vrijdag. Dan gaan we het er maar eens over hebben", aldus Guidetti, die onder meer Sporting Lissabon en Sevilla achter zich aan heeft. "Ik vertrouw mijn zaakwaarnemer. Ik weet niet wat concreet is en wat niet. Daar wil ik niet over speculeren. Ik ga op de waarheid af en de waarheid vind ik vrijdag."