Kramer kan verrassen na merkwaardige soap: Dan sta ik daarvoor open
"Maar nu moet ik eerst fit raken"

Kramer kan verrassen na merkwaardige soap: "Dan sta ik daarvoor open"

25-07-2015 18:28
7

De kans bestaat dat Michiel Kramer ook komend seizoen in de spits staat bij ADO Den Haag. De speler en club gaan volgende week in gesprek over de toekomst.

ADO dacht Kramer voor anderhalf miljoen euro kwijt te raken aan de oliesjeiks van Baniyas SC, maar de deal ketste na een lange periode van onzekerheid af. Dat zorgt voor nieuwe verhoudingen in Den Haag. Henk Fraser hoopt dat Kramer te behouden en de 26-jarige aanvaller staat daar niet onwelwillend tegenover.

Omroep West meldt zaterdag dat de twee partijen in gesprek gaan over een eventuele contractverlenging. De huidige verbintenis van Kramer loopt over een jaar af. "Dat is aan de club. Op het moment dat de club daar met mij over gaat praten, sta ik daar voor open. En dan gaan we wel zien wat er uit komt", reageert de lange spits.

Er zijn tegelijkertijd andere scenario's denkbaar. ADO kan hem deze zomer alsnog kwijtraken, terwijl Kramer ook een gelimiteerde transfersom in zijn nieuwe contract kan krijgen. "Maar nu moet ik eerst fit raken", vindt hij. "Over twee weken is de eerste competitiewedstrijd en die is erg belangrijk."