Kramer krijgt veel over zich heen na Ajax-tweet: 'Totaal verkeerd begrepen'
'Uiteraard was het een schandalige tackle'

Kramer krijgt veel over zich heen na Ajax-tweet: 'Totaal verkeerd begrepen'

31-07-2015 08:59
37

Michiel Kramer werd woensdagavond en donderdag voor van alles en nog wat uitgemaakt wegens een cynische tweet over Ajax. De spits van ADO Den Haag had de wedstrijd tussen de Amsterdammers en Rapid Wien (2-2) gekeken en plaatste na afloop een bericht op Twitter.

Dat heeft de aanvaller geweten ook, want zijn tweet veroorzaakte de nodige commotie. 'Leuke pot. Prima tackle. Goeie uitslag', schreef Kramer naar aanleiding van de wedstrijd tegen Rapid. Vooral het stukje 'prima tackle' werd opgepikt door talloze Ajax-fans, die Kramer bestookten met woedende berichten. De aanvaller doelde met 'prima tackle' op de horrortackle van Stefan Schwab jegens Ajacied Jaïro Riedewald.

'Jammer dat mijn cynische tweet totaal verkeerd is begrepen, uiteraard was het een schandalige tackle', schreef Kramer nadien op Twitter. Verder wilde de spits van ADO niks kwijt. Veel Ajax-fans maakten Kramer uit voor 'Feyenoorder' en gebruikten talloze scheldwoorden, die de spits allemaal retweette. De Rotterdamse club heeft naar verluidt interesse om Kramer op te halen uit Den Haag en Mitchell te Vrede als ruilmiddel te gebruiken.