Van de Beek maakt veel indruk: We gaan nog veel van hem horen

Van de Beek maakt veel indruk: "We gaan nog veel van hem horen"

29-11-2015 16:37
6

Davy Klaassen speelde zondag samen met Donny van de Beek op het middenveld bij Ajax, dat met 0-2 won bij PEC Zwolle. De aanvoerder van Ajax was lovend over de jongeling, maar was niet blij met het feit dat Ajax het duel niet vroegtijdig besliste.

"Eigenlijk moet het al 3-0 of 4-0 staan bij rust. Je moet die kansen maken, maar goed, gelukkig was het uiteindelijk een verdiende zege. We stonden goed in de eerste helft, maar speelden het soms niet goed uit. Als het bij rust al 3-0 is, dan maak je het jezelf veel makkelijker. Hoe langer het 1-0 blijft, hoe lastiger het wordt. Hij hoeft maar één keer goed te vallen. En als die dan goed valt, staat het weer gelijk", baalde Klaassen een beetje in gesprek met FOX Sports.

Wedden

Meer odds

De captain was wel blij met Van de Beek, die 'zijn broertje had kunnen zijn', volgens de reporter. "Qua uiterlijk herken ik zeker wat van mezelf in hem, haha. Ook voetballend. Wat je ziet tegen PEC is dat hij heel goed kan voetballen. Ik ben heel trots op wat hij heeft laten zien. Op de training hebben we al gezien wat hij kan. In een wedstrijd is het toch weer anders. Maar ik denk dat hij heel goed heeft gespeeld. Ik probeer hem natuurlijk wel wat aanwijzingen te geven, maar ik denk dat Donny slim genoeg is. Als het goed is gaan we nog veel meer van hem horen", besloot Klaassen.