Update: PSV weet niets van belangstelling uit Engeland voor Arias

Update: PSV weet niets van belangstelling uit Engeland voor Arias

27-12-2015 22:12
23

Santiago Arias, verdediger van PSV, geniet de interesse van Leicester City. Dat meldt The Daily Mirror. De koploper van de Premier League ziet in de kleine Colombiaan de ideale versterking, maar PSV wenst niet zomaar mee te werken.

Claudio Ranieri, de trainer van The Foxes, lijkt alles op orde te hebben. Maar desondanks zoekt hij nog verdedigers voor de rechterflank. Ook Pedro Pereiro, een zeventienjarige Portugese jeugdinternational, staat naar verluidt op het lijstje van Leicester City.

Dat PSV en dus ook Arias nog in de Champions League zitten ten koste van Manchester United is in de Engelse media niet onopgemerkt gebleven. De Britse media meldt dat Leicester City spoedig bij PSV op de deur zal kloppen om te praten over Arias, die sinds medio 2013 bij PSV speelt.

Destijds kwam de Zuid-Amerikaan over van Sporting Portugal. Mocht Leicester hem echt willen, dan zal het diep in de buidel moeten tasten. Arias tekende in februari een nieuw contract tot 2019.

Update 22.12: PSV heeft vooralsnog geen enkele reden om te vrezen voor een winters vertrek van Santiago Arias. Leicester City zou zich hebben gemeld voor de Colombiaanse rechtsback, maar in Eindhoven weet men van niets. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.