Druk op Vermeer: Hij weet ook dat als hij even verzwakt, ik er direct zal staan

Druk op Vermeer: "Hij weet ook dat als hij even verzwakt, ik er direct zal staan"

08-01-2016 11:05
10

Tot verrassing van velen bereikte Warner Hahn deze week een principe-akkoord met Feyenoord over een nieuw contract. De doelman wacht geduldig op zijn kans in De Kuip.

Hahn maakte vorig seizoen veel indruk onder de lat van PEC Zwolle, maar moet inmiddels al een halfjaar genoegen nemen met een plek op de Feyenoord-bank. Kenneth Vermeer krijgt de voorkeur van trainer Giovanni van Bronckhorst. "Hij weet ook dat als hij even verzwakt, ik er direct zal staan. Zo trainen we en zo gaan we ook met elkaar om", vertelt Hahn aan RTV Rijnmond.

"De verstandhouding onderling is prima, maar hij weet in zijn achterhoofd dat hij niet kan verslappen. Dat kan ik ook niet, want ik moet kort achter hem blijven. Mocht hij geblesseerd raken of een mindere periode hebben, moet ik mijn kans pakken en er gelijk staan.''

Hahn voelt zich niet voor het karretje gespannen door Feyenoord. "Aan het begin ging het wat moeizamer met het team en dan gaf de trainer aan dat mijn kans niet heel ver weg meer was. Op dat moment hoop je op dat kansje, maar dat is helaas niet gebeurd. Het is gewoon wachten op mijn moment en dan wil ik heel graag laten zien wat ik kan."