'Na Ajax vist ook Feyenoord achter het net voor topschutter Janssen'

'Na Ajax vist ook Feyenoord achter het net voor topschutter Janssen'

02-05-2016 07:26
20

Een terugkeer van Vincent Janssen naar Feyenoord behoort tot de mogelijkheden, maar de kans is héél klein dat hij ook daadwerkelijk de transfer naar Rotterdam-Zuid maakt. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Een combinatie van factoren maakt een transfer 'vrijwel zeker onmogelijk'. Ten eerste zal zijn prijskaartje een deal in de weg staan. Feyenoord kon in het verleden vaak een beroep doen op de vermogende Vrienden van Feyenoord om een extraatje te krijgen, maar nu niet meer. Zij willen de club best vooruit helpen, maar willen óók dat technisch directeur Martin van Geel vertrekt, stelt het AD.

Het is een feit dat Feyenoord in de zomer moet toeslaan op de transfermarkt, zodat het volgend jaar mee kan doen om de titel. Steven Berghuis is 'al lang en breed benaderd' door de Rotterdammers, maar op de achtergrond speelt de Van Geel-kwestie. Mogelijk vertrekt hij niet, aangezien 'commissaris William Bontes in de vijfkoppige raad van commissarissen op zijn besluit om Van Geel weg te sturen, is teruggekomen'. Zo lonkt een broeierige zomer.

Lees ook: Ajax lijkt achter het net te vissen bij Janssen