Naam van NEC-allrounder valt bij Sparta: Ik hoop op een mooie nieuwe club

Naam van NEC-allrounder valt bij Sparta: "Ik hoop op een mooie nieuwe club"

13-05-2016 16:48
2

Marcel Appiah denkt zelf dat hij zijn laatste wedstrijd voor NEC heeft gespeeld. Het contract van de veelzijdige rechtspoot loopt op 1 juli aanstaande af. Dit seizoen kwam Appiah 23 keer in actie voor de Eredivisie-middenmoter. 

Een jaar geleden leek NEC al afscheid te nemen van de Duitse Ghanees. Op het laatste moment kreeg de middenvelder/annex aanvaller tóch nog een nieuwe verbintenis. "Maar ik verwacht niet dat het weer zo gaat. Vandaag nog voetvolley met NEC en dan vakantie. Ik hoop op een mooie nieuwe club", laat hij weten in gesprek met Omroep Gelderland. Sparta zou één van de clubs zijn die Appiah in willen lijven. 

De selectie van NEC lijkt in de zomer sowieso een renovatie te ondergaan. Naast Appiah vertrekken ook onder meer Christian Santos, Rens van Eijden en Navarone Foor.  Directeur Bart van Ingen houdt het hoofd koel. "Er blijven er ook een hoop: Halldórsson, Dumic, Golla, Dyrestam, Bikel, Breinburg, Sleegers en nog een paar."

"Natuurlijk behoeft het geen toelichting dat we nog een aantal spelers erbij moeten halen. Daarom is ook volgend seizoen handhaving in de Eredivisie weer onze doelstelling", legt hij uit.